torsdag 3. mars 2011

Far og sønn

Som de fleste vet .. og noen visste sikkert ikke at de visste engang, er saken den at min samboer har en sønn fra ett tidligere forhold. Han er blitt 12 år (13 i mai .. omg, tenåring alt!) og heter det samme som pappan sin.
Føles utrolig merkelig å skrive det ordet .. pappan sin .. men samtidig utrolig koslig! Frem til nå kunne det vært listet opp mange dårlige, gode og mindre gode grunner til at de ikke har sett hverandre på 6 år uten at jeg skal legge ut om dette her. Alt har sin grunn, sånn er det her også. UANSETT!

Fredag forrige uke, skulle vi møte sønnen og hans mor i Oslo for aller første gang på seks lange år. Inntil nå har det vært sendt bursdag og julegave hvert år, og en sms i ny og ne. Dette hadde jeg og mamman planlagt, men ingen av oss tenkte på at det er VM i hovedstaden .. dette kom vi til å tenke på kvelden før vi skulle opp! Bummer ... Jeg fikk nå overbevist samboer til å kjøre helt til Eidsvoll og besøke de der de bor.

Etter 2 1/2 times nervepirrende, våt og lang kjøretur var vi fremme. Vi skulle møte dem på jordet og grille pølser. De sto på ski, aka og basa i snøen. Samboeren og jeg begynte å vandre ut på jordet men som de potetsekkene vi er så sank vi ned i snøen til midt på låret .. det var umulig for oss å komme oss ut til dem. Etter litt teksting frem og tilbake på tlf, kom de gående fra jordet på ski. Det blåste så mye der ute, så grillinga tok vi hjemme hos dem. Først i køen og langt foran alle de andre kom sønnen på ski uten staver. På lang avstand kunne vi se at dette er Iversen opp av dage. De er så ufattelig like! Jeg blir helt matt...

Vi trasket oppover mot huset deres, og vi småpratet litt. Alle 3 var litt nervøse og samtalen fløt ikke helt naturlig. Oppe ved huset ble samboer og jeg med sønnen, lillebror, og en kompis å så på de ake i en lang bakke mens de andre gjorde i stand bål i hagen. Alle gutta var kjempeflink til å stå på snowboard og magebrett? Når vi var frysne gikk vi ned igjen og grillet pølser i hagen. Det var kos! Jeg elsker lukten av bål, og svidde pølser er det beste jeg vet :) Etter en times tid ute med grilling gikk vi inn og fikk varmen i oss. Samboer og jeg tilbringte tid sammen med sønnen inne på rommet hans. Vi spilte wii og sing star på ps2.

(litt bilder med tillatelse fra sønnen)


Iversen prøver Wii for første gang.


Far og sønn.

Tøyse litt.


Da vi skulle reise hjem igjen ble det litt endring i planene, men det gjorde absolutt ingenting - for vi fikk med oss sønnen hjem til oss! Det var bare så utrolig koslig :) Han var oss hele helga!

På lørdag var vi på Slottsfjellmuseumet


Ved vikingskipet.

Eldgamle ting i skipet

Hval museet .

*I've been eaten by a whale skeleton!*


Dette ble brukt til å lage parfyme før. Husker ikke hva det er. Er noe fra hvalen.


Også noen seriøst creepy kunst ansikter ...

Etter museums tur kikka vi litt på Farmandstredet, ble litt shopping til sønnen og vi spiste soft is/brain cooler! Så bar det hjemad hvor vi spiste munkepai, is og bær og pottis! Vi så filmen 2012, som var så som så .. litt merkelig, men helt grei.

Dagen etterpå var det Familygathering hos søs med familie! Det ble servert ett uvalgt frukt, grønnsaker, pottis, dip, brus og salsa. Det var quiz med premie som team Jensen/Iversen vant !! Hurra for oss :)
Premien var en film og 3 godteposer. Søs hadde også gått til innkjøp av ps3 move - utrolig morsomt! Og noen timer ble slått ihjel med lek og moro.


Onkel er med på alt som er gøy!


Tante prøver seg.

Og sønnen til samboer ..

Move er utrolig genialt og ufattelig artig! Jeg ønsket meg dette til jul, men fikk det ikke desverre. Det skal kjøpes inn etterhvert, når lommeboka sier det er greit. Men med disse strømm regningen som renner inn og årsavgiften på bilen ++ så må det bare vente litt til! I mellomtiden får vi låne søs sitt :)

I morgen er det fredag igjen, og guttungen kommer på besøk også denne helgen! Vi gleder oss voldsomt, og skal plukke ham opp på togstasjon i morgen ettermiddag. Planene for denne helga er ikke lagt enda, men vi finner nok på noe. Også er det fastelaven på søndag!

Ha en riktig god helg alle sammen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Dette synes jeg er utrolig hyggelig å lese om Vivvi! :-) Kos dere og ta igjen alt det tapte :-)

Fivrelden sa...

Dette var et rørende og koselig innlegg. Og flotte bilder:)